Stalplein en park

Dit zijn de zalen op het Stalplein en in het park:

Grote Laverie

De Grote Laverie was vroeger de wasplaats voor de koetsen. Deze sprankelende ruimte heeft een enorme glazen pui. U kunt de ruimte gebruiken om bijvoorbeeld te borrelen of te dineren.

Borrel of receptie: 150 personen
Diner (zittend): 96 personen
Walking dinner: 150 personen

Koetshuis

In het Koetshuis op het Stalplein werden vroeger de koetsen en auto’s van de adellijke familie geparkeerd. Achter de hoge deuren vindt u een mooie en lichte ontvangstruimte.

Borrel of receptie: 150 personen
Feestavond: 150 personen

Koetshuis en Grote Laverie gecombineerd

Het Koetshuis en de Grote Laverie zijn met elkaar verbonden door een ruime gang. De ruimtes combineert u daardoor eenvoudig voor een borrel en/of diner.

Borrel/receptie: 300 personen

Tuynhuis

Voor een sprookjesachtige en intieme bijeenkomst kiest u ervoor uw borrel of barbecue in de tuin van de adellijke familie te verzorgen, met uitzicht op het kasteel!

Het Stalplein afhuren?

Voor grote ontvangsten van meer dan 300 personen is het ook mogelijk om het hele Stalplein op exclusieve basis af te huren. De entree van het kasteelplein ligt op het Stalplein. Daarom is dit alleen mogelijk na 17.00 uur. Het Stalplein biedt ruimte aan ontvangsten tot 1000 personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.