Wees welkom

U bent van harte welkom om onze locatie te bezoeken en inspiratie op te doen.
Bel 030 – 262 73 74 of gebruik ons contactformulier.

Stalplein

De rood-witte luiken, de hoge bomen en het besloten karakter van het Stalplein zorgen voor een prachtig decor voor uw receptie, borrel, high tea, diner of feest.

Alles in de geest van Thierry, de levensgenieter,  en Gabrielle van Zuylen van Nijevelt – Velayos, gastvrouw tot in de perfectie: gastvrij, verzorgd, royaal en stijlvol.

Verspreid over het Stalplein liggen twee prachtige ontvangstruimtes: de Grote Laverie en het Koetshuis.

Grote Laverie

De Grote Laverie ligt naast het Koetshuis op het Stalplein was vroeger de wasplaats voor de koetsen, automobielen en paarden van de adellijke familie.

De Grote Laverie is  een lichte en sprankelende ruimte door de grote glazen pui. Hier heeft u een prachtig uitzicht op het Stalplein. Met een receptie is hier ruimte voor 175 gasten. Voor een zittend diner is er plaats voor 100 personen. Voor een walking dinner kunnen er 150 personen terecht. De sfeervolle ruimte leent zich goed voor een high tea, brunch, receptie of diner.

Wilt u speechen tijdens de of het diner? Dat is geen probleem. De Grote Laverie heeft een geluidsinstallatie met 3 draadloze microfoons, waarvan één headset. U kunt zelfs filmpjes of een presentatie afspelen: een beamer met scherm is standaard aanwezig en bij de prijs inbegrepen.

Huurtarief hoogseizoen (april t/m oktober)

Zondag t/m donderdag per dagdeel € 450
Vrijdag en zaterdag per dag € 1.000

Huurtarief laagseizoen (november t/m maart)

Zondag t/m donderdag per dagdeel € 225
Vrijdag en zaterdag per dag € 500

Incl. 21% btw

Koetshuis

In het Koetshuis op het Stalplein werden vroeger de koetsen en automobielen van de adellijke familie geparkeerd. Achter de hoge deuren is en mooie lichte ontvangstruimte ontstaan.

Het Koetshuis is geschikt voor recepties, diners en feestavonden. De zaal heeft ruimte voor 120 personen bij een walking dinner. Voor een feest kunnen er in deze ruimte 150 personen terecht.

Overdag is deze ruimte geopend voor bezoekers van het kasteel. Uw receptie, walking dinner of feestavond is in deze ruimte dus mogelijk na 17.00 uur en kan vanaf 20 personen.

 

Huurtarief hoogseizoen (april t/m oktober)

Zondag t/m donderdag per dagdeel € 450
Vrijdag en zaterdag per dag € 1.000

Huurtarief laagseizoen (november t/m maart)

Zondag t/m donderdag per dagdeel € 225
Vrijdag en zaterdag per dag € 500

Incl. 21% btw

Grote Laverie en Koetshuis combineren

De Grote Laverie en het Koetshuis zijn met elkaar verbonden door een ruime gang. Voor grotere gezelschappen openen we de deuren aan weerszijden en is er ruimte voor 300 personen bij een staande ontvangst. Voor een walking diner kunt u met maximaal 150 gasten terecht. Wilt u liever dineren in de Grote Laverie (tot 100 personen) en aansluitend een feest in het Koetshuis? Dat is zeker mogelijk! De ruimtes kunnen heel goed na elkaar gebruikt worden.

Huurtarief zondag t/m donderdag

Per dag € 750

Huurtarief hoogseizoen vrijdag en zaterdag (april t/m oktober)

Per dag € 1.500

Huurtarief laagseizoen vrijdag en zaterdag (november t/m maart)

Per dag € 750

Incl. 21% btw

Het Stalplein afhuren

Voor grote ontvangsten van meer dan 300 personen is het ook mogelijk om het hele Stalplein op exclusieve basis af te huren. De entree van het kasteelplein ligt op het Stalplein. Daarom is dit alleen mogelijk na 17.00 uur. Het Stalplein biedt ruimte aan ontvangsten tot 1000 personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.