Barbecue in het Tuynhuis

Reserveer uw barbecue in de tuin van de baron
mét uitzicht op Kasteel de Haar

Stelt u zich eens voor: een kasteelpark, alleen toegankelijk voor u en uw vrienden of familie. Genieten van een barbecue tussen de monumentale bomen, met uitzicht op een kasteel. Kortom: zélf ervaren hoe de adellijke familie leefde op het landgoed van Kasteel de Haar. Na 17.00 uur, als de parkhekken zijn gesloten en de bezoekers het terrein hebben verlaten, is er een serene rust in het park. Een sfeervolle plaats voor een gezellige barbecue!

De locatie: Het Tuynhuis

Het knusse Tuynhuis ligt binnen de kasteelpoorten, te midden van reusachtige bomen in het kasteelpark. Onder het overdekte terras biedt het Tuynhuis 75 zitplaatsen. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op het kasteel.

Klik hier voor een sfeerimpressie

Uw gasten hebben vrije toegang tot het kasteelpark. Ook het parkeren is gratis. Daarnaast is het mogelijk om een exclusieve avondrondleiding in Kasteel de Haar bij te reserveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Om dit bijzondere plekje op het kasteellandgoed te reserveren, betaalt u voor één dagdeel à ca. vier uur € 300,- (incl. 21% btw).

Onze barbecue: gevarieerd en Bourgondisch

Bekijk ons barbecue-arrangement

Liever het Stalplein?

Spreekt het decor van het Stalplein met haar rood-witte luiken en besloten karakter u meer aan? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Informatie en reserveren

Heeft u vragen? Wilt u een offerte aanvragen? Ons reserveringsteam helpt u graag verder. U bereikt ons tijdens kantooruren op 030 – 262 73 74, of per e-mail: info@koetshuisdehaar.nl. Of klik voor het gemak op de button bovenaan deze pagina en vul het formulier in.

Bekijk hier onze brochure