Kerstbrunch 2018

1e en 2e Kerstdag • 11:30 uur tot 14:00 uur • alleen op reservering

Let op: beide Kerstdagen zijn vol gereserveerd! Reserveren is niet meer mogelijk.

Glinsterende kerstballen, kleurrijke lampjes, misschien zelfs een dik pak sneeuw… de Kerst komt er weer aan! Geniet op beide dagen van een feestelijke Kerstbrunch bij Koetshuis de Haar!

Bruncharrangement: € 41,50

Wij ontvangen uw gezelschap met een heerlijk glaasje feestelijke bubbels (ook alcoholvrij voor de liefhebbers). Voor de kinderen is er vrolijke kinderchampagne.

Ons brunchbuffet bestaat uit:

Kerststol met spijs, warme beenham met bruine suiker en whiskey, stoofpeertjes, zalmfilet met Hollandaisesaus, croissantjes, Haagse koffiebroodjes, chocoladebroodjes, Fries suikerbrood, luxe kleine broodjes, Hollandse kazen, biologische charcuterie, gerookte vissoorten, groene salade, scrambled eggs, bacon, American pancakes met Golden Syrup, ambachtelijke jams, Kasteelhoning, yoghurt, cruesli en vers fruit.

Het dessertbuffet bestaat onder andere uit: luchtige fruitmousse met macarons, soezentoren, panna cotta, stoofperenijs, tiramisu en chocolade brownies met een schuim van steranijs.

Daarbij serveren wij melk, karnemelk, een glas verse jus d’orange en onze koffie en theespecialiteiten. Overige dranken worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht.

  • Volwassenen: € 41,50
  • Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 25,50
  • Kinderen tot 4 jaar schuiven gratis aan.

Wij serveren de Kerstbrunch op 25 en 26 december in de Grote Laverie op het Stalplein. Van 11:30 uur tot 14:00 uur, alleen op reservering.

Informatie en reserveren

Voor meer informatie en reserveren kunt u ons tijdens kantooruren bellen op 030 – 262 73 74 of mail ons via het contactformulier.

Koetshuis de Haar Utrecht