Winter Wedding programma’s

Kasteel de Haar is de ideale locatie om te vieren. Om jullie liefde uit te spreken en elkaar trouw te beloven. Om te toosten. Maar ook om te eten, borrelen en feesten. Trouwen bij Kasteel de Haar is altijd speciaal. Maar in de wintermaanden extra bijzonder. Sprookjesachtig in de schemering. Buiten donker en mysterieus, binnen warm en sfeervol. Een laagje sneeuw maakt het plaatje helemaal compleet… Sneeuw? Dat kunnen we niet voor jullie regelen. Al het andere wel.

Laat je inspireren

Kom kijken en laat jullie betoveren door Kasteel de Haar, het Koetshuis en de tuinen. Ter inspiratie hebben we twee voorbeeldprogramma’s voor jullie samengesteld.

Voor onze Winter Weddings geldt:

  • Jullie krijgen een geheel verzorgde bruiloft op Kasteel de Haar. Het Winter Wedding arrangement is geldig van 1 november t/m 28 februari. Hebben jullie toch net iets anders in gedachten? Dat kan natuurlijk! Wij denken graag mee en passen het programma waar nodig aan.
  • De styling van jullie bruiloft is heel persoonlijk. De winterse aankleding op de foto’s is verzorgd door Just Marie en geeft een goed beeld van de mogelijkheden. Styling door Just Marie is niet inbegrepen. Wellicht kiezen jullie een andere stylist of verzorgen jullie de aankleding liever zelf.
  • Voor al onze arrangementen geldt een minimum van 20 gasten.

Meer weten?

Willen jullie een offerte voor één van onze Winter Wedding arrangementen? Of hebben jullie het programma nét iets anders in gedachten? Neem contact met ons op via dit formulier of bel 030 – 262 73 74. We denken graag met jullie mee!