Referenties

Wat zeggen onze gasten?

Bruidspaar Marc & Saskia

”Zaterdag 27 mei 2017 was het eindelijk zo ver. We voelden gezonde spanning maar mede door de goede communicatie van medewerkers van het Kasteel en het Koetshuis maakten we ons geen zorgen of alles goed zou komen. Vanaf het moment dat we het park in reden naar de oude kastanjeboom was het werkelijk een sprookje, mooier hadden we het ons niet kunnen wensen. Het was tropisch warm en op de achtergrond werkten medewerkers zich letterlijk in het zweet om van alles voor ons te regelen, klaar te zetten en te overleggen met de ceremoniemeester maar dat is allemaal langs ons heen gegaan. Wij hebben een heerlijk onbezorgde dag gehad en alleen maar genoten. Ook van de gasten hebben we veel complimenten gehad over de locatie en de medewerkers. De borrel en barbecue in het Tuynhuis waren top verzorgd. Het eten en drinken is van goede kwaliteit. Het feest in het Koetshuis was een geweldige afsluiter. Gelukkig wonen we dichtbij en kunnen we deze prachtige plek nog vaak bezoeken. Heel erg bedankt voor de goede zorgen op onze best day ever!”

Bruidspaar Sander & Mandy

”Onze trouwdag was absoluut geslaagd! Alles is exact verlopen zoals wij het in gedachten hadden. De gemaakte afspraken zijn precies nagekomen door het huwelijksteam van Kasteel de Haar en het personeel van het Koetshuis. Na afloop hebben we zeer veel positieve reacties gehad van onze gasten. Daarnaast was het qua service zeer goed geregeld. In de aanloop naar onze grote dag hadden we natuurlijk veel vragen. Deze werden altijd snel beantwoord. Van te voren hebben we ook een aantal keer het Kasteel en het Koetshuis bezocht. Het team was hierbij altijd flexibel qua data en tijdstip. Na de ceremonie hebben we onze gasten een ”Kasteellunch” aangeboden. Ook hier kwam de flexibiliteit weer naar voren. We wilden de standaard Kasteellunch iets aanpassen en dit was geen enkel probleem. Alles stond op tijd klaar en de ruimtes waren ingedeeld zoals gevraagd. Al met al een zeer goede ervaring!”

Bruidspaar Elgar & Rianne

”Trouwen op het landgoed van Kasteel de Haar, gecombineerd met de catering van Koetshuis de Haar was de beste keus die we konden maken. Wij, en alle gasten, hebben echt genoten van de prachtige locatie en zeer goed geregelde en smakelijke catering. De gehele samenwerking met het Koetshuis is overigens top verlopen, vooraf en gedurende de dag.

Prettig is ook dat het Koetshuis erg flexibel is en zelfs het BBQ buffet deels heeft aangepast aan onze voorkeuren. Grootste voordeel is de diversiteit in het aantal locaties, waardoor we per onderdeel steeds maar maximaal 200 meter hoefden te verplaatsen. Geen logistiek gedoe dus. We zouden iedereen een bruiloft met een borrel en barbecue in het Tuynhuis en feest in het Koetshuis aanraden!”

Bruidspaar Niels & Danielle

”Top locatie, lekker eten en super service. Het was een top dag, dankzij jullie. Niet alleen hebben wij genoten, maar we kregen ook heel veel complimenten van onze gasten. Vanaf het begin hadden wij een heel goede indruk. Jullie gastvrijheid was uitzonderlijk. Bedankt voor de fantastische zorg van begin tot het eind.”

Bruidspaar Joost & Ilja

”Fantastische locatie, ons huwelijksfeest was een succes! Aardig en goed getraind personeel, alles kon en nergens werd moeilijk over gedaan! Dank jullie voor alle goede zorgen op 13 juni!”

Bruidspaar Heerko & Els

”Alles is meer dan naar wens verlopen en wij kijken terug op een prachtige dag. Heel hartelijk bedankt voor het mogelijk maken hiervan. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld en ook van onze gasten hebben wij alleen maar positieve reacties gekregen. Heel hartelijk dank nogmaals!”

Bruidspaar Willem & Floor

”Hierbij wilden Willem en ik jullie nog hartelijk bedanken voor de enorm goede zorgen van de afgelopen maanden. Wij hebben op vrijdag 15-05-15 enorm genoten. En niet als enige: ook van familie en vrienden kregen wij ontzettend veel mooie reacties over de bruiloft, locatie, kapel en catering. Dus deze complimenten zijn ook voor jullie. Wij wensen jullie veel plezier met het begeleiden van andere bruiloften!”

Bruidspaar Lex & Nicole

”Bedankt voor het verzorgen van onze huwelijksreceptie afgelopen 12 juni. Wij hebben ontzettend genoten en het zag er allemaal prachtig uit en met de hapjes en drankjes was alles goed verzorgd. De voorbereidingsgesprekken die wij hebben gehad (zowel op locatie als per e-mail) waren prettig en op de dag zelf was het allemaal zoals afgesproken. Nogmaals bedankt!”