Open Toptrouwlocatie Route 2018

Vier de mooiste dag van je leven op de meest sprookjesachtige trouwlocatie!

Zondag 23 september 2018

Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie op zoek naar een sprookjesachtige trouwlocatie? Kom dan op zondag 23 september tussen 11.00 tot 16.00 uur naar Kasteel de Haar Utrecht. Kasteel de Haar en Koetshuis de Haar verwelkomen alle aanstaande bruidsparen op deze dag tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Jullie kunnen zonder afspraak en vrijblijvend langskomen voor meer informatie over de mogelijkheden voor een compleet verzorgd huwelijk op Kasteel de Haar.

Huwelijksceremonie

Kies zelf waar jullie elkaar het jawoord geven. Trouw bijvoorbeeld in de kapel, in het kasteel of buiten in de rozentuin. Of wat dachten jullie van de Romeinse tuin of onder de oude kastanjeboom met uitzicht op het kasteel? Tijdens de Open Toptrouwlocatie Dag kunnen jullie alle trouwlocaties op Kasteel de Haar bekijken, zowel binnen als buiten. De medewerkers van Kasteel de Haar staan uiteraard klaar om samen met jullie te kijken naar alle mogelijkheden voor een sprookjesachtig huwelijk op het grootste kasteel van Nederland.

Mogelijkheden Koetshuis de Haar

Nadat jullie geïnformeerd zijn over de mogelijkheden van de ceremonie, krijgen jullie van ons alle informatie over de mogelijkheden bij Koetshuis de Haar. Kiezen jullie voor een toost op het kerkeiland voor het kasteel en een late lunch in het park? Of voor een high tea? Liever een ongedwongen barbecue bij het Tuynhuis of een uitbundige toost in de rozentuin? Of vier het groots met een vijfgangendiner in de Grote Laverie en een spetterend feest in het Koetshuis? We informeren jullie graag!

Samen met jullie kijken we er naar uit om van jullie mooiste dag een origineel en onvergetelijk sprookjeshuwelijk te maken!

Graag tot ziens op zondag 23 september!