Voorbeeldprogramma’s

Doe ideeën op voor jullie trouwdag

Jullie bepalen hoe de grote dag eruit gaat zien. Hier helpen wij graag bij met een programma op maat. Bekijk hieronder dan vast een paar voorbeeldprogramma’s. Zo doen jullie alvast ideeën op voor jullie eigen trouwdag. Laat je inspireren en bekijk enkele mogelijkheden!

Voorbeeldprogramma 1: Trouwfeest in het Koetshuis

Ontvangst, ceremonie & toost

We ontvangen jullie samen met vrienden en nabije familieleden met een kop koffie. Hierna wandelen jullie samen naar een van de meest romantische plekjes in het kasteelpark: de oude kastanje aan het water. In de schaduw van de oude boom geven jullie elkaar het jawoord met het kasteel op de achtergrond. Met een glas champagne in de hand wordt er getoost op jullie geluk en serveren we heerlijke bruchetta’s.

Terwijl de gasten van een rondleiding in het kasteel genieten, kunnen jullie even het park in voor een frisse wandeling. Of om trouwfoto’s te maken natuurlijk.

Diner

Jullie ontmoeten het gezelschap weer in de Grote Laverie. Hier serveren we het door jullie  gekozen diner en bijpassende wijnen. Tussen de gangen door is er ruimte voor een speech en spelen vrienden jullie – nagespeelde-  ontmoeting op een groot scherm af.

Feest!

Langzaamaan komen de avondgasten het Koetshuis binnendruppelen. Als iedereen aanwezig is, snijden jullie de bruidstaart aan die wij verder voor jullie uitserveren. Dit is het moment voor een toost waarna jullie favoriete discostamper uit speakers knalt. Jullie openen de dansvloer en het feest barst los!

Voorbeeldprogramma 2:  Knus trouwen in de Kapel

Ceremonie & toost

Jullie gasten verzamelen zich bij de Familiekapel. Pas als de ceremoniemeester aangeeft dat iedereen een plaatsje gevonden heeft, maken jullie je entree. Na de ceremonie verlaten jullie de kapel samen met de gasten. Buiten op het kerkeiland krijgt iedereen een glaasje prosecco voor de toost.

Daarna wandelen jullie gezamenlijk naar De Grote Laverie, waar jullie de bruidstaart aansnijden. De gasten krijgen een drankje en borrelhapje. Ondertussen regelt de ceremoniemeester de samenstelling van gasten voor de foto’s. 

Barbecue

De borrel gaat langzamerhand over in een barbecue. In een losse setting met statafels en terrasmeubilair bewegen jullie gasten zich ontspannen door elkaar heen. De kinderen in het gezelschap kunnen lekker spelen op het Stalplein.

Feest!

Na de barbecue gaan jullie met de daggasten naar het Koetshuis, waar de gearriveerde avondgasten jullie opwachten. De band telt af: partytime!

Voorbeeldprogramma 3: High tea op je huwelijksdag

Ceremonie & toost

Jullie gasten arriveren. Een medewerker van Kasteel de Haar vangt jullie gasten vanaf het parkeerterrein op en wijst hen naar de Rozentuin. Deze staat prachtig in bloei. Het bruidspaar komt aan en de ceremonie gaat beginnen.

Na de ceremonie genieten de gasten van een feestelijk glas prosecco. Nadat jullie de bruidstaart hebben aangesneden kunnen de gasten jullie feliciteren en genieten van de omgeving.

High tea van de barones

Geniet de rest van de middag in een ongedwongen setting met het gezelschap van een high tea. Talloze zoete en hartige lekkernijen staan op tafel. Een mooie afsluiting van een sprookjesachtige middag.

Voorbeeldprogramma 4: Heerlijke exclusieve huwelijksdag

Ceremonie & toost

Jullie gasten arriveren om 15.00 uur. Een medewerker van Kasteel de Haar vangt jullie gasten vanaf het parkeerterrein op en wijst hen naar de Familekapel. Het bruidspaar komt aan en de ceremonie gaat beginnen.

Direct na de ceremonie serveren we een feestelijk glas champagne op het Kerkeiland. De bruidstaart staat klaar in de schaduw van de Kapel en de taart wordt aangesneden. De gasten kunnen jullie feliciteren. Daarna is het tijd om te borrelen en te genieten van de omgeving.

Op weg naar de dinerlocatie, maken jullie met de gasten een mooie fotoreportage op de imposante bordestrappen van het Kasteel.

Exclusief diner in het kasteel

Alle gasten verzamelen zich voor het diner in de Main Hall van het Kasteel en nemen plaats aan chique gedekte tafels. Iedereen geniet van een amuse en vervolgens het door jullie samengestelde vijfgangendiner met bijpassende wijnen. Tussen de gangen door is er ruimte om te speechen. Op de achtergrond is een klassiek strijktrio en pianomuziek te horen. Het programma is avondvullend en er kan ontspannen worden nagetafeld.