Locatie, licht en liefde

zijn de belangrijkste ingrediënten voor een unieke trouwreportage,
vinden Damien en Annelieke

Veel stralende bruidsparen geven elkaar het jawoord bij Kasteel de Haar en vieren hun trouwfeest bij ons in het Koetshuis. Dat is altijd een bijzonder leuk onderdeel van ons werk én het levert vaak prachtige foto’s op. Zo kwam ons een tijd geleden een opvallende foto onder ogen van een bruidegom die zijn kersverse echtgenote ‘lift’ op onze dansvloer.

Deze foto bleek te zijn gemaakt door (trouw-)fotograaf Damien Franscoise van Tweemetervijf Fotografie. Zaterdag 1 februari aanstaande presenteert Damien zich als één van onze trouwpartners tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Tussen 11:00 en 16:00 uur kunnen jullie persoonlijk kennis met hem maken. In deze blog stellen Damien en zijn collega Annelieke zich alvast aan jullie voor.

Fotografenduo Damien en Annelieke

“Wij zijn Annelieke en Damien; hét fototeam voor jullie bruiloft! Maken wij een bruidsreportage, dan komen we altijd samen. Zo zorgen we ervoor dat ieder belangrijk moment van jullie dag perfect vastgelegd wordt. Zodat jullie er altijd van kunnen blijven genieten.”

Dubbel zo veel…

“Als duo nemen wij dubbel zo veel creativiteit en enthousiasme mee naar jullie trouwdag. En dat zie je terug in de unieke foto’s. We hebben een journalistieke manier van fotograferen. Dat betekent dat we niet ingrijpen, maar juist de dingen vastleggen zoals ze gebeuren. Niets wordt in scène gezet. De foto’s worden daarmee puur en typeren jullie grote dag zoals die was.”

Dankzij deze geweldige foto van de lift tijdens het trouwfeest van Annelienke en Donald in ons Koetshuis kwamen wij in contact met Damien. 

“Als fotografenduo nemen we een dubbele dosis creativiteit en
enthousiasme mee naar jullie trouwdag.”

Locatie, licht en liefde

“Jullie trouwfoto’s zullen overwegend kleurrijk en licht van stijl zijn. Maar af en toe zoeken we ook juist het donker of mooie contrasten op. We maken optimaal gebruik van het licht en de locatie. En bovendien natuurlijk van jullie liefde voor elkaar, want daar draait het allemaal om! Wat ons betreft is het eenvoudig samen te vatten:
Trouwfotografie is… locatie, licht en liefde!”

“Niets wordt in scène gezet. De foto’s worden daarmee puur
en typeren jullie grote dag precies zoals die was.”

Meer weten?

Kijk eens op de website van dit enthousiaste duo trouwfotografen!