Op en top gekleed op je bruiloft

voor de bruidegom die op z’n állerbest voor het altaar wil verschijnen

Het uitzoeken van een trouwjurk is een hele happening, waar je altijd veel over hoort en leest. Maar hoe zit dat met het pak van de bruidegom? Ook hij wil er immers piekfijn uitzien op zijn trouwdag. Onze partner Falcon Fashion uit Woerden meet iedere bruidegom het juiste kostuum aan!

De look die bij je past

Eigenaar Erik Valk: “Tijdens je bruiloft wil je er natuurlijk geweldig uitzien, maar het is ook belangrijk dat je je prettig voelt. Met een pak op maat kun je je look tot in het kleinste detail zelf samenstellen. Low-key of juist super extravagant? We maken altijd iets wat helemaal bij jou past. Dus maak een afspraak en nodig je getuige, vader en toekomstige schoonvader uit. Het passen en aanmeten is echt een leuk stukje voorpret voor de grote dag.”

Quote

“A man should look as if he had bought his suit with intelligence,
put it on with care and then forgotten all about it.”
Deze quote vonden de mannen van Falcon op internet. Het zegt precies waar zij voor staan: vooraf veel aandacht besteden aan het pak, zodat de bruidegom op de dag zelf kan genieten zonder zich zorgen te hoeven maken over zijn uiterlijk.

Hoe het werkt

Maar hoe gaat dat dan, het aanmeten van een trouwkostuum op maat? Een bruidegom heeft vast heel veel te kiezen? “We nemen ruim de tijd om te luisteren naar de persoonlijke wensen en behoeften van de aanstaande bruidegom. We drinken een kop koffie en doorlopen samen elke stap van het bestelproces en alle keuzeopties die te vinden zijn in ons Measurement Book.” legt Erik uit.

“Samen kiezen we de juiste stof. En we nemen natuurlijk je maten op, zodat onze kleermakers de perfecte pasvorm kunnen maken. Voor je het weet, is het samenstellen van je pak al gelukt. Ongeveer vijf weken na de bestelling kom je je volledig op maat gemaakte pak afpassen. Eventuele aanpassingen maken we dan gelijk voor je in orde.”

Tip: maak je pak extra persoonlijk met een monogram

“Wist je dat je een monogram op je pak kunt laten maken? Bijvoorbeeld jullie huwelijksdatum, de naam van je geliefde of iets anders. Onder je kraag, in de voering van je jas of op het manchet van je shirt maakt dat jullie speciale dag echt onvergetelijk.”

Het team van Falcon Fashion

Eriks collega Nick Bos vertelt desgevraagd: “Ons team bestaat uit een toegewijde, servicegerichte en hechte groep collega’s. We vinden een gezellige sfeer in de winkel en een persoonlijke benadering van de klant belangrijk. We hebben allemaal veel productkennis en gevoel voor mode én we zijn servicegericht. Zo wordt het proces van aanmeten een unieke belevenis.”

Bijzondere blijk van waardering

Nick: “Laatst stuurde een cliënt ons een taart, waarop een foto prijkte van hemzelf in zijn door ons aangemeten trouwpak. Dat is toch een mooie manier om duidelijk te maken dat het genoegen wederzijds is geweest!”

Nieuwsgierig?

Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route op zaterdag 26 januari kunnen jullie enkele pakken van Falcon Fashion bekijken. Tussen 11 en 16 uur zijn deze te bewonderen bij Koetshuis de Haar. Kom langs!

Meer weten?

Kijk eens op de website van Falcon Fashion!