Jullie bruidsreportage verheven tot kunst

voor iedereen die iets eigens wil

Achter een kop thee in het Koetshuis zit Karin Heinen. Vol vuur vertelt zij over haar bedrijf Kay Photo4U. Want samen met haar collega’s Leon, Priscilla en Robin maakt zij niet zomaar bruidsreportages, ze zijn gespecialiseerd in Personal Art Wedding Photography!

De stijl en smaak van het bruidspaar

Karin: “Ons contact met een trouwpaar beslaat vaak een periode van een jaar tot anderhalf jaar. Soms zelfs twee. Voor iedere bruiloft maken we een uniek concept. We proberen door de ogen van het aanstaande bruidspaar te kijken en ons in te leven in hun stijl en smaak.”

Voor iedereen die van fotografie houdt

Karin en haar collega’s willen ieder stel écht leren kennen. “Want iedereen heeft een eigen verhaal, stijl en achtergrond, waar wij ons graag in verdiepen. Jong, oud, mixed of same sex couples, verschillende culturen, mensen die voor het eerst trouwen of al eerder getrouwd zijn geweest… iedereen is welkom.

Wat al onze opdrachtgevers gemeen hebben, is dat ze fotografie belangrijk vinden en niet gaan voor ‘standaard leuke plaatjes’, maar voor iets eigens.”

Openheid, eerlijkheid en vertrouwen

Karin vertelt verder: “In de aanloop naar de huwelijksdag spreken we elkaar regelmatig. Zo bepalen we welke fotografen – meestal komen er twee naar de huwelijksdag – het beste bij het bruidspaar passen en bouwen we een band op. Ik noem dat de ‘Friends-for-a-Day’ samenwerking, die is gebaseerd op openheid, eerlijkheid en vertrouwen. Op de dag zelf worden we een soort vrienden van de gasten en het trouwpaar. Dat levert de meest ongedwongen foto’s op.”

KayPhoto4U fotografeerde al meerdere bruiloften op Kasteel de Haar getuigen deze bijzondere foto’s!

(Foto-)grafisch

Met ruim 10 jaar ervaring in bruidsfotografie biedt KayPhoto4U Personal Art Wedding iets bijzonders. Ze houden zich niet alleen bezig met fotografie, maar verzorgen ook het grafisch ontwerp van de albums. Zo krijgt ieder bruidspaar een heel uniek en eigen aandenken aan hun grote dag. Werkelijk niets is standaard. Mensen kunnen kiezen uit wel 20 albumvarianten en de fotograaf gaat voor elk boek op zoek naar het juiste materiaal en de beste drukker.

Coverfoto

Karin maakte de foto van Robert-Jan en Evelien die op de voorkant prijkt van onze nieuwe trouwbrochure.

Een stapje extra

De fotografen van Kay Photo4U doen méér dan foto’s maken alleen. “Onze guestshoot doet het altijd goed op huwelijksfeesten. Dit is een soort photobooth, maar dan met een echte fotograaf en allemaal grappige attributen waar we de gasten mee portretteren. Ook maken we regelmatig video’s. We denken graag mee bij de invulling van de bruiloft, waarbij we desgewenst advies geven over zaken die niet direct met fotografie te maken hebben. We raden een leverancier aan, bijvoorbeeld voor het verzorgen van de muziek of de bruidstaart. We kennen inmiddels zo veel mensen en trouwlocaties.”

Koude thee

Even later is Karin op weg naar haar volgende opdracht. In het Koetshuis staat een glas koud geworden thee als stille getuige van haar bevlogenheid.

Goed om te weten

KayPhoto4U werkt door het hele land en zelfs internationaal.

Meer weten?

Kijk eens op de website van KayPhoto4U!