Van harte welkom

Jullie zijn van harte welkom voor een proefdiner. Laat je verrassen!

Bel 030 – 262 73 74 of gebruik ons contactformulier.

Culinaire invulling

Prachtige gedekte tafels of juist een ongedwongen barbecue? Dat is aan jullie!

Een borrel of receptie in het Tuynhuis? Een feestelijke high tea in de Grote Laverie? Of juist een vijfgangendiner in de het Koetshuis? Het is allemaal mogelijk. Samen met jullie kijken wij hoe wij een passende culinaire invulling aan jullie trouwdag kunnen geven. Groots Genieten staat voorop.

Bekijk alle culinaire mogelijkheden in één overzicht

Foodbook

Proefdiner

Uiteraard willen jullie weten wat wij serveren tijdens de huwelijksdag. Kom daarom van tevoren proeven tijdens een ontspannen proefdiner. Onze vinoloog adviseert jullie graag bij het kiezen van een passende wijn bij iedere gang. Zo voldoet het diner helemaal aan jullie wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Duurzaam

Onze leveranciers zijn met zorg geselecteerd. Zo kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Onze vlees is van Biologische Slagerij Gerrit Takke in Utrecht. Alle vis die wij serveren is verantwoord gevangen. Hiervoor werken we samen met het Visgilde Utrecht. Naast onze vlees- en visproducten werken wij met vele andere producten van biologische herkomst. Maak kennis met onze partners.