Van harte welkom

Jullie zijn van harte welkom om onze locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.
Bel 030 – 262 73 74 of gebruik ons contactformulier.

Trouwen op een unieke trouwlocatie in Utrecht

Vier de mooiste dag van jullie leven bij de meest sprookjesachtige trouwlocatie van Nederland: Kasteel de Haar in Utrecht.

Het kasteel vormt het decor voor deze bijzondere dag. Je waant je in een sprookje wanneer je samen met de gasten door de statige bomenlanen loopt in het Engelse landschapspark. De romantische rozentuin en de zwanen in de vijvers vol waterlelies maken het plaatje compleet.

 

De huwelijksceremonie

Kies zelf waar jullie elkaar het jawoord geven. Trouw bijvoorbeeld in de kapel, in het kasteel of buiten in de rozentuin. Of wat dachten jullie van de Romeinse tuin of onder de oude kastanjeboom met uitzicht op het kasteel? Terwijl de bruidsreportage gemaakt wordt, genieten jullie gasten van een wandeling door het park of een rondleiding door het kasteel. Meer informatie vind je op de website van Kasteel de Haar.

 

Een wereld aan mogelijkheden

Kiezen jullie voor een toost op het kerkeiland voor het kasteel en een late lunch in het park? Of voor een high tea? Liever een ongedwongen barbecue bij het Tuynhuis of een uitbundige toost in de rozentuin? Of vier het groots met een vijfgangendiner in de Grote Laverie en een spetterend feest in het Koetshuis. Jullie wensen staan centraal.

Bekijk hier onze Trouwbrochure

Culinaire invulling

Welke culinaire invulling past bij jullie feest? Regelen wij de koffieontvangst en het receptiearrangement? Of kiezen jullie voor een brunch, lunch of high tea? Misschien willen jullie een laagdrempelige avond met een walking dinner of een barbecue. Of liever op chic met een dinerbuffet of vijfgangenmenu? De keuze is aan jullie. Wij geloven in gezond en duurzaam, daarom werkt onze keukenbrigade zoveel mogelijk met biologische producten en ingrediënten uit de streek.
Lees hier meer

 

Centraal in Nederland

Koetshuis de Haar in Haarzuilens ligt centraal in Nederland. Op slechts 10 minuten rijden vanaf Utrecht en 25 minuten vanaf Amsterdam. Ideaal als de gasten vanuit het hele land komen. Het parkeerterrein van Kasteel de Haar heeft meer dan 300 parkeerplaatsen die jullie gratis kunnen gebruiken op deze dag.