Van harte welkom

Jullie zijn van harte welkom om onze locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.
Bel 030 – 262 73 74 of gebruik ons contactformulier.

Trouwen op een unieke locatie in Utrecht

Vier de mooiste dag van jullie leven bij de meest sprookjesachtige trouwlocatie van Nederland: Kasteel de Haar in Utrecht.

Kasteel de Haar vormt het decor voor deze bijzondere dag. Je waant je in een sprookje wanneer jullie samen met jullie gasten door de statige bomenlanen loopt in het Engelse landschapspark. De romantische Rozentuin en de zwanen in de vijvers vol waterlelies maken het plaatje compleet.

 

De huwelijksceremonie

Kies zelf waar jullie elkaar het jawoord geven. Trouw bijvoorbeeld in de Kapel, in het kasteel of buiten in de Rozentuin. Of wat dachten jullie van de Romeinse tuin of onder de Oude Boom met uitzicht op het kasteel? Terwijl de bruidsreportage gemaakt wordt, genieten jullie gasten van een wandeling door het park of een bezoek aan het kasteel.

Een wereld aan mogelijkheden

Kiezen jullie voor een toost op het kerkeiland voor het kasteel en een late lunch? Of voor een high tea? Liever een ongedwongen barbecue op het Stalplein, of een uitbundige toost in de Rozentuin? Of vier het groots met een meergangendiner in de Grote Laverie en een spetterend feest in het Koetshuis. Jullie wensen staan centraal.

Culinaire invulling

Welke culinaire invulling past bij jullie feest? Regelen wij de koffieontvangst en het receptiearrangement? Of kiezen jullie voor een lunch of high tea? Misschien willen jullie een laagdrempelige avond met een barbecue. Of gaan jullie op chic met een dinerbuffet of meergangenmenu? De keuze is aan jullie. Wij geloven in gezond en duurzaam, daarom werkt onze keukenbrigade zoveel mogelijk met biologische producten en ingrediënten uit de streek.

Dieke helpt jullie graag

Onze collega Dieke van Wijk heeft al heel wat bruidsparen geholpen bij het realiseren van hun grote dag. Ook voor jullie staat ze klaar: “Ik kijk er naar uit om samen de mooiste dag van jullie leven te organiseren!”

Centraal in Nederland

Koetshuis de Haar in Haarzuilens ligt centraal in Nederland. Op slechts 10 minuten rijden vanaf Utrecht en 25 minuten vanaf Amsterdam. Ideaal als jullie gasten vanuit het hele land komen. Het parkeerterrein van Kasteel de Haar heeft ruim 300 parkeerplaatsen die jullie gratis kunnen gebruiken op de grote dag.

Dieke van Wijk