Meer weten?

Bel 030 – 262 73 74 of gebruik ons contactformulier voor vragen, reserveren of een vrijblijvende offerte.

Tuynhuis

Genieten in het kasteelpark met uitzicht op het kasteel!

Het knusse Tuynhuis ligt aan het water, naast het kasteel. De voormalige volière van het kasteel biedt plaats aan 30 gasten. Bij mooi weer is er op het terras plek voor ongeveer 75 personen.

Het Tuynhuis: een heerlijke plek!

Het Tuynhuis is de ideale plek om tijdens uw park- en kasteelbezoek te genieten van koffie en taart, een lunch of een borrel. Het kan voorkomen dat we in het Tuynhuis besloten zijn of geen lunch serveren. Of dat we werken op basis van selfservice. In dat geval kunt u dan altijd in het Koetshuis op het Stalplein terecht.

Openingstijden van onze horeca

Eén van onze horecagelegenheden is dagelijks geopend voor bezoekers aan het park of het kasteel. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. U kunt hier terecht voor een kop koffie, een lekkere lunch of een bijzondere high tea. Als u vooraf wilt weten welke locatie geopend is, neem dan contact met ons op.

Iets vieren bij het Tuynhuis?

Het Tuynhuis kunt u exclusief afhuren voor een borrel of barbecue. Geniet in de tuin van de baron, met uitzicht op het kasteel van alle weelde. Zeker na 18.00 uur, als de parkhekken zijn gesloten en de bezoekers vertrokken zijn. U geniet dan in alle rust van de avondzon en ervaart u het park zoals de baron en de barones ooit deden. Informeer naar de capaciteit en beschikbaarheid van het Tuynhuis als u iets te vieren hebt.