Meer weten?

Bel 030 – 262 73 74 of gebruik ons contactformulier voor vragen, reserveren of een vrijblijvende offerte.

Openingstijden horeca

Bij Kasteel de Haar hebben wij twee horecagelegenheden, het Koetshuis en het Tuynhuis. Ten minste één van deze locaties is dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur geopend voor bezoekers aan het park of het kasteel. U kunt hier terecht voor een kop koffie, een lekkere lunch of (op reservering) een bijzondere high tea.

Koetshuis

Het Koetshuis ligt aan het vrij toegankelijke Stalplein. Het kan zijn dat het is gereserveerd voor een besloten bijeenkomst. In dat geval is het Tuynhuis in het kasteelpark geopend voor passanten.

Tuynhuis

Het Tuynhuis vindt u in het kasteelpark. Om het te bereiken, koopt u een kaartje bij de receptie van Kasteel de Haar. Met uw Museumkaart heeft u vrij toegang tot het kasteelpark.

Als u vooraf zeker wilt weten welke locatie geopend is, neem dan contact met ons op.

Afwijkende openingstijden

Op woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 maart is het Koetshuis besloten. U kunt deze dagen terecht in het Tuynhuis in het kasteelpark voor koffie, lunch of borrel.

Reserveren

Wij nemen reserveringen aan voor lunches en high tea’s die op maandag tot en met zaterdag plaatsvinden. Vanwege toenemende drukte kunnen wij op zondagen geen tafels meer vrijhouden. Groepsreserveringen, vanaf 20 personen en in een exclusief te reserveren zaal, zijn wel mogelijk op zondagen (op basis van beschikbaarheid).

Gesloten

Het Koetshuis en het Tuynhuis zijn gesloten op Koningsdag (27 april), Nieuwjaarsdag (1 januari)