Meer weten?

Bel 030 – 262 73 74 of gebruik ons contactformulier voor vragen, reserveren of een vrijblijvende offerte.

Park- & Kasteelbezoek

Combineer uw bezoek aan Kasteel de Haar Utrecht met een hapje of een drankje bij het Koetshuis of het Tuynhuis. Maak uw dag compleet!

Het Koetshuis

In het Koetshuis op het Stalplein geniet u van koffie met taart, een lekkere lunch of een feestelijke High tea. Het Koetshuis is ook toegankelijk voor wandelaars en fietsers uit de omgeving die het kasteel en park niet bezoeken.

Het Tuynhuis

In het kasteelpark ligt het knusse Tuynhuis. Hier kunt u als park- of kasteelbezoeker genieten van een heerlijk drankje of lekker broodje in de tuin van de baron mét uitzicht op het kasteel.

Openingstijden van onze horeca

Eén van onze horecagelegenheden is dagelijks geopend voor bezoekers aan het park of het kasteel. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. U kunt hier terecht voor een kop koffie, een lekkere lunch of een bijzondere high tea. Als u vooraf wilt weten welke locatie geopend is, neem dan contact met ons op.

Duurzame producten

Onze leveranciers zijn met zorg geselecteerd. Zo kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Onze vleesproducten komen van Biologische Slagerij Gerrit Takke in Utrecht. Alle vis die wij serveren is verantwoord gevangen. Hiervoor werken we samen met Het Visgilde Utrecht. Naast onze vlees- en visproducten hebben we vele andere producten met een biologische herkomst in ons assortiment.