Meer weten?

Bel 030 – 262 73 74 of gebruik ons contactformulier voor vragen, reserveren of een vrijblijvende offerte.

Openingstijden Koetshuis en Tuynhuis

Dagelijks tussen 10.00 en 17.00 uur is ten minste één van onze horecagelegenheden geopend voor bezoekers.

Afwijkende openingstijden

Donderdag 26 en vrijdag 27 september is het Koetshuis besloten. U kunt deze dagen terecht bij het Tuynhuis in het kasteelpark voor koffie, thee, lunch en borrel.

Koetshuis

Het Koetshuis ligt aan het vrij toegankelijke Stalplein. Het kan zijn dat het is gereserveerd voor een besloten bijeenkomst. In dat geval is het Tuynhuis in het kasteelpark geopend voor passanten.

Tuynhuis

Het Tuynhuis vindt u in het kasteelpark. Om het te bereiken, koopt u een kaartje bij de receptie van Kasteel de Haar. Met uw Museumkaart heeft u vrij toegang tot het kasteelpark.

Als u vooraf zeker wilt weten welke locatie geopend is, neem dan contact met ons op.

Reserveren

Het is niet mogelijk om een tafel te reserveren, kom gezellig langs, plaats uw bestelling aan de bar en zoek een tafeltje uit in het Koetshuis of Tuynhuis of op het terras.

Heeft u iets te vieren of organiseert u een groepsuitje? Lees dan hieronder verder.

Groepsreserveringen

Bij ons bent u ook aan het goede adres voor diners, borrels, feesten, high tea’s, barbecues en vergaderingen voor (zakelijke) groepen. Voor gezelschappen vanaf 20 personen reserveren wij graag exclusief een zaal (op basis van beschikbaarheid). Kijk eens op de pagina’s Trouwen, Vieren en Zakelijk.

Gesloten

Het Koetshuis en het Tuynhuis zijn gesloten op Koningsdag (27 april) en Nieuwjaarsdag
(1 januari).