Meer weten?

Bel 030 – 262 73 74 of gebruik ons contactformulier voor vragen, reserveren of een vrijblijvende offerte.

Eten & drinken op het terrein van Kasteel de Haar

Maak uw bezoek aan Kasteel de Haar Utrecht compleet met een hapje of een drankje bij het Koetshuis of het Tuynhuis!

Onze horeca is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur

Ten minste één van onze twee horecagelegenheden is dagelijks geopend voor bezoekers aan het park of het kasteel. U kunt hier terecht voor een kop koffie, lunch of borrel. Als u voorafgaand aan uw bezoek wilt weten welke locatie open is, neem dan contact met ons op.

Het Koetshuis

In het Koetshuis op het Stalplein geniet u van koffie met taart, een lekkere lunch of een verfrissend drankje. Het Koetshuis is ook vrij toegankelijk voor passanten die het kasteel en park niet bezoeken.

Het Tuynhuis

In het kasteelpark ligt het knusse Tuynhuis. Hier kunt u als park- of kasteelbezoeker genieten van een drankje of broodje, mét prachtig uitzicht op het kasteel. U kunt ook producten afhalen om van te genieten in het park.

Duurzaamheid

Onze leveranciers zijn met zorg geselecteerd. Zo kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Onze vleesproducten komen van Biologische Slagerij Gerrit Takke in Utrecht. Alle vis die wij serveren is verantwoord gevangen. Behalve ons vlees en onze vis hebben we veel andere producten met een biologische herkomst in ons assortiment. We verpakken onze producten to go uitsluitend in gecertificeerde duurzame disposables, zoals wegwerpborden van suikerriet en glazen van bioplastic. Deze zijn 100% biologisch afbreekbaar.