Schoonmaakmedewerker ochtenduren

bij voorkeur 10 uur per week, verspreid over 5 ochtenden

Koetshuis de Haar ligt bij het sprookjesachtige Kasteel de Haar in Haarzuilens. De accommodaties op het Stalplein en in het park zijn geschikt voor een bruiloft, receptie, diner of zakelijk event. Voor park- en kasteelbezoekers is ten minste één van onze horecagelegenheden dagelijks geopend.

Wat ga je doen?

Je wordt de vaste schoonmaakmedewerker in ons team. Jij zorgt ervoor dat de dag bij Koetshuis de Haar begint met schone zalen, gemopte vloeren en fris geboende toiletten.

Je werktijden plannen we in overleg. Wij denken bijvoorbeeld aan 10 uur per week, bij voorkeur van dinsdag t/m zaterdag van 07:30 tot 09:30 uur. Daardoor is deze bijbaan goed te combineren met andere activiteiten, zoals studie, gezin of ander werk.

Wie ben jij?

Je bent een vroege vogel die goed zelfstandig kan werken. Je steekt graag je handen uit de mouwen voor een flinke poetsbeurt. Jij houdt gewoon van schoon! En het zou helemaal handig zijn als je in de directe omgeving van Kasteel de Haar woont.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Mail je CV en een korte motivatie naar Ellen van der Horst: ellen@koetshuisdehaar.nl. Wil je eerst informatie? Kijk eens rond op deze website of bel 030 – 262 7374.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.