Wij zoeken medewerkers bediening

liefst met ervaring!

Koetshuis de Haar ligt bij het sprookjesachtige Kasteel de Haar in Haarzuilens. De accommodaties op het Stalplein en in het park zijn geschikt voor bruiloften, recepties, diners of zakelijke events. Voor park- en kasteelbezoekers, die willen koffie drinken, lunchen of borrelen, is ten minste één van onze horecagelegenheden dagelijks geopend. Kortom, we werken op een prachtige plek in een soms hectische omgeving.

Heb jij passie voor de horeca? En wil je werken bij het grootste kasteel van Nederland? Dan verwelkomen wij jou misschien binnenkort als bedieningsmedewerker in ons team!

 

Wie ben jij?

Je bent een spontane en enthousiaste collega met oog voor detail. Daarnaast heb je een sterk gevoel voor gastvrijheid. Je hebt bij voorkeur ervaring in de horeca (dat is een pré, geen vereiste). Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om ook tijdens avonduren en weekenden te werken. Je woont bij voorkeur in een straal van 20 km rond Haarzuilens.

 

Interesse?

Heb je interesse in deze functie of wil je meer informatie? Mail dan je motivatiebrief en curriculum vitea naar koetshuis@koetshuisdehaar.nl, t.a.v. onze horecamanager Eva van Klooster. Meer informatie over Koetshuis de Haar kun je op deze website vinden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.