Meer weten?

Bel 030 – 262 73 74 of gebruik ons contactformulier voor vragen, reserveren of een vrijblijvende offerte.

Vacature: medewerker bediening – fulltime

32-40 uur per week, baan voor langere tijd

Heb jij passie voor de horeca? Zoek je een baan voor minimaal 32 uur per week voor langere tijd? En wil je werken in een bijzondere, sfeervolle omgeving?

Dan verwelkomen wij jou misschien binnenkort als bedieningsmedewerker in ons gezellige team!

Wie ben jij?

Daar zijn wij heel benieuwd naar…
In ieder geval vinden wij het fijn om kennis te maken met een spontane en enthousiaste collega met oog voor detail. Daarnaast heb je een sterk gevoel voor gastvrijheid en een dienstverlenende instelling. Je hebt een streepje voor als je ervaring hebt in de horeca, maar dat is geen absolute vereiste. Enthousiasme en leergierigheid vinden wij belangrijker. Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om ook tijdens avonduren en weekenden te werken. Je woont bij voorkeur in een straal van 20 km rond Haarzuilens en beschikt over eigen vervoer.

 

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde bij Koetshuis de Haar! Bij ons zul je je geen moment vervelen. Je houdt onze ontvangstruimtes netjes, helpt met de voorbereidingen voor diners en partijen, bedient onze gasten in de daghoreca, bent gastvrouw tijdens bruiloften en andere partijen en ontvangt en begeleidt onze vergadergasten. En dat alles doe je met veel enthousiasme en een stralende lach.

 

Wij maken graag kennis met jou!

Heb je interesse in deze functie of wil je meer informatie? Wij horen graag van je! Mail je motivatiebrief en curriculum vitae naar Anton van der Schot: anton@koetshuisdehaar.nl. Meer informatie over Koetshuis de Haar kun je op deze website vinden of bel 030 – 262 7374.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Koetshuis de Haar

Koetshuis de Haar ligt bij het sprookjesachtige Kasteel de Haar in Haarzuilens. Op het Stalplein en in het kasteelpark vind je alles om te trouwen, feest te vieren, te eten & drinken én vergaderen. Park- en kasteelbezoekers kunnen dagelijks terecht bij één van onze horecagelegenheden voor een kop koffie, lunch of borrel. Kortom, we werken op een prachtige plek in een soms hectische omgeving.