Basiskok (fulltime/parttime)

Koetshuis de Haar ligt bij het sprookjesachtige Kasteel de Haar in Haarzuilens. De accommodaties op het Stalplein en in het park zijn geschikt voor een bruiloft, receptie, diner of zakelijk event. Voor park- en kasteelbezoekers is één van onze horecagelegenheden dagelijks geopend.

De functie

In ons keukenteam is plaats voor een basiskok. Het aantal uren is in overleg. Je hoofdtaken zijn het verzorgen van mise en place en het (voor-)bereiden van lunchgerechten voor de gasten in onze daghoreca.

Daarnaast help je bij het bereiden van diners voor partijen. Je draait je hand niet om voor allerlei hand- en-spandiensten, zoals het snijden van groenten, het wegwerken van de vaat of bijvoorbeeld het schoonmaken van de koelingen. Je helpt ook mee bij het ontvangen en opbergen van bestelde producten.

Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan komen wij graag met in jou contact.

 

Wie ben jij?

Heb je passie voor de horeca? En wil je werken in een gezellig team in een prachtige omgeving bij het grootste kasteel van Nederland? Wij zijn op zoek naar een teamplayer. Je bent flexibel inzetbaar, betrouwbaar en stressbestendig. Daarnaast ben je bij voorkeur in het bezit van een afgeronde koksopleiding. En natuurlijk werk je volgens de hygiëneregels.

 

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Mail dan je cv en motivatie naar Anton van der Schot: anton@koetshuisdehaar.nl. Wil je meer informatie, bel dan met 030 – 262 73 74.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.