Het Tuynhuis, jouw nieuwe werkplek?

Wij zoeken een 1e Medewerker Bediening voor 32-40 uur per week

Dit knusse huisje, het Tuynhuis, ligt in het park van Kasteel de Haar. Van hieruit heb je een prachtig uitzicht op het kasteel. Vroeger was het de fazanterie van de baron, is het binnenkort jouw werkplek?

In het Tuynhuis rollen we een nieuw horecaconcept uit. Het wordt een nog fijnere pleisterplaats voor bezoekers van het kasteel en park.

Wie ben jij?

Daar zijn wij heel benieuwd naar…
Ben je spontaan en enthousiast en heb je oog voor detail? Heb je een dienstverlenende instelling en minimaal 2 jaar ervaring in de horeca? Steek je graag de handen uit de mouwen en kun je zelfstandig werken? Zie je het helemaal zitten om van het Tuynhuis een gastvrije plek te maken, waar onze gasten en collega’s graag komen en het naar hun zin hebben? En ben je vier á vijf dagen per week overdag beschikbaar, ook in het weekend? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Wat ga je doen?

Jij wordt het nieuwe gezicht van het Tuynhuis: hét aanspreekpunt voor gasten en de leidinggevende van de bedieningsmedewerkers. Bezoekers van Kasteel de Haar komen bij jou en je collega’s even uitblazen en een kopje koffie drinken met een stuk taart erbij. Of ze kiezen een broodje uit of bestellen de soep van de dag voor de lunch. Op mooie dagen halen ze een verfrissend biertje, koel glaasje rosé of ijsje bij de bar om ervan te genieten op het terras.

Ook verkoop je producten to go aan gasten die bijvoorbeeld even op de picknickweide willen verblijven of in het park gaan wandelen. Natuurlijk behoren ook de voorbereidingen aan het begin van de dag en het opruimen en schoonmaken als de laatste gasten vertrokken zijn tot jouw taken. En dat alles doe je met veel enthousiasme en een stralende lach.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij willen graag dat onze collega’s zich thuis voelen in ons bedrijf. We streven naar een veilige, leerzame werkplek, waar je vertrouwen krijgt en verantwoordelijkheid kunt nemen. Met duidelijke werkinstructies en een heldere taakverdeling, zodat je weet wat er van je verwacht wordt. We werken volgens de horeca-cao.

Wil jij deze baan? Laat het ons weten!

Heb je interesse in of vragen over deze vacature? Mail je motivatiebrief en curriculum vitae naar Anton van der Schot: anton@koetshuisdehaar.nl, kijk op deze website, of bel 030 – 262 7374.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.