Titia Tijmstra

Marketing & Communicatie

Time flies when you’re having fun!
Ik werk alweer bijna drie jaar bij Koetshuis de Haar en heb me nog geen moment verveeld. Ik heb de leukste werkplek en liefste collega’s. Ook is het fijn samenwerken met de mensen van Kasteel de Haar en onze partners. Wat een geluk om in zo’n inspirerende omgeving te mogen werken! Aan ideeën zeker geen gebrek. De uitdaging als parttimer is soms hoe en wanneer die plannen uit te voeren, maar dat beschouw ik als een luxeprobleem.

Ooit ben ik communicatie gaan studeren, omdat dat zo’n lekker breed vakgebied is. Communicatie is ten slotte overal! Nou, inderdaad, bij Koetshuis de Haar doe ik van alles en nog wat. Ik houd me bezig met onder andere social media, de website, nieuwsbrieven en POS-materialen. Ook organiseer ik af en toe een (sales-)evenementje of werk ik mee aan een project. Ik leer nog elke dag nieuwe dingen.

Schrijven maakt me blij. Wat ik ook erg graag doe, is regelen en organiseren. Familiefestival Kermis de Klop op onze andere locatie Fort aan de Klop was één groot feest. Ik leef me dan heerlijk uit met de voorbereidingen en natuurlijk op het festival zelf. Zo gaaf om samen met ons team iets moois neer te zetten en andere mensen blij te maken!

Als ik niet werk, ben ik meestal bij mijn twee kinderen. Of je vindt me in de moestuin, lekker met beide voeten op de grond en met mijn handen in de aarde. Vaak gaan de kinderen mee, zo leren ze dat courgettes niet in de supermarkt groeien. Ook buiten mijn werk om ben ik een regeltante, zo help ik regelmatig op school, bij de voetbalvereniging van mijn zoontje of we organiseren iets leuks bij ons in de buurt. Ik ga graag uit eten met vriendinnen en een avondje met de kookclub vind ik ook altijd gezellig.

Tot ziens bij Koetshuis de Haar!