Suzanne van der Velden

Sales & Reserveringen

Gezellig dat u even op mijn pagina komt kijken! Sinds januari 2019 mag ik onderdeel zijn van deze prachtige locatie en ons team van lieve collega’s.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn man Robert en dochters Noor en Robyn. Ik hou van gezelligheid met vrienden, kan uren dromen – én praten – over (verre) vakantiebestemmingen, ben verslaafd aan Pinterest, een grote fröbelaar en gék op musicals en festivals.

Al meer dan 12 jaar werk ik in sales & events op verschillende unieke locaties en nieuwe ontwikkelingen en trends in mijn vakgebied volg ik op de voet. Maar het Koetshuis van Kasteel de Haar vind ik extra bijzonder. Ik ben iedere dag weer onder de indruk van de uitstraling van het kasteel en koetshuis, zowel binnen als buiten. Het is een heerlijke plek om te werken!

Wat mij meteen opviel is het enthousiasme en de gastvrijheid van mijn collega’s op de vloer. Het team is perfect op elkaar ingespeeld en heeft één gezamenlijk doel: onze gasten een onvergetelijke ervaring meegeven.

Dieke, Claudia, Monique en ik verzorgen vanuit ons kantoor samen alle sales en reserveringen van het Koetshuis. Wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst perfect te laten verlopen en het uw gasten aan niets te laten ontbreken. Combineer bijvoorbeeld een bijeenkomst met een unieke culinaire beleving van de hand van onze chefs Coen en Darryl. Van lunch of borrel tot meergangendiner, buffet of barbecue…

Ik kijk er naar uit u te zien op deze inspirerende plek, waar ideeën ontstaan, relaties verdiept worden en mensen met elkaar mooie momenten vieren. Kortom, een bijzondere locatie waar geschiedenis is en wordt geschreven. Tot snel!