Rachel van der Hoeven

Gastvrouw

Ik ben Rachel van der Hoeven en ik ben 30 jaar. Ik heb een zoontje van 11 jaar en twee stiefdochters van 23 en 22. Ik werk 32 uur bij Koetshuis de Haar. Koetshuis de Haar is een mooie plek om te werken, zowel in de winter als in de zomer. Ik heb het erg naar mijn zin, elke dag is anders. We verzorgen lunches voor daggasten, barbecues, feesten, diners, bruiloften, vergaderingen en nog veel meer.

Op Kasteel de Haar zijn ook ieder jaar drie fairs. In april de Elfia, iedereen is verkleed, super leuk om te zien. In mei is De smaak van Italië, dat zijn voornamelijk allemaal leuke kraampjes waar ze spullen verkopen, eten, wijn en limoncello. In november is de sfeervolle Country & Christmas Fair waar kerstspullen worden verkocht. Een hoop variatie dus bij Koetshuis de Haar!

Ik werk in het Koetshuis in de bediening en in de keuken. Ik sta achter de bar, loop diners en draai feesten. In de keuken bereid ik de lunch voor. Die afwisseling vind ik leuk. Daarnaast werk ik ook in het Tuynhuis, het is er knus en gezellig. Het Tuynhuis ligt in het park met een mooi uitzicht op het kasteel. Zowel binnen als op het terras kun je van het mooie uitzicht genieten.

Naast het mooie kasteel is er een rustgevende wandelroute door het hele park. Met een beetje geluk kun je in de winter genieten van een prachtig kasteel in de sneeuw.

Naast mijn werk breng ik mijn vrije tijd graag door met mijn gezin, vrienden en familie.