Monique Vrolijk

Sales & Reserveringen

Ik ben Monique Vrolijk en werk inmiddels al bijna zes jaar bij het Koetshuis en ga nooit meer weg! Wat een mooie en fijne plek om te werken. De plaats waar ik nu sta (zie foto) bijvoorbeeld, zorgt meteen bij aankomst voor het WOW-effect. En dan ben je pas net binnen.

Samen met Claudia, Dieke en Suzanne ben ik verantwoordelijk voor de reserveringen bij het Koetshuis. Dat varieert van een high tea voor 20 tot een congres voor 150 personen. Of een bruiloft van begin tot het eind en alles wat daar tussen zit. Heel divers, waardoor elke dag weer anders is. Op de dag van het evenement zelf nemen mijn collega’s het over en dat is maar goed ook, want anders zal heel wat servies sneuvelen met mijn twee linkerhanden…

Thuis vind ik het heerlijk om te lezen. Vaak heb ik daar de rust niet voor met een druk gezin. Op vakantie neem ik altijd een hele stapel boeken mee. Gelukkiger kan je me niet krijgen. Daarnaast spendeer ik een groot deel van mijn salaris in andere horecagelegenheden; uit eten gaan is écht een hobby van me!