Kim van Drogenbroek

Teamleider Museumcafé

Mijn naam is Kim van Drogenbroek en ik werk sinds april 2016 bij Koetshuis de Haar. Tijdens mijn opleiding Facilitair Leidinggevende in Leiden begon ik als weekendkracht in het Koetshuis.

In 2017 heb ik mijn studie afgerond en toen was ik erg in twijfel. Wilde ik verder studeren of een baan zoeken? Ik werkte nog steeds bij het Koetshuis in de bediening en kreeg een contract aangeboden. Na een tijdje viel het kwartje: ik had mijn droombaan al gevonden! Inmiddels ben ik doorgegroeid tot teamleider bij het Museumcafé in het Koetshuis. Wat de toekomst verder gaat brengen? We zien het vanzelf!

Ik heb het hier erg naar mijn zin, vooral vanwege de afwisseling. Het Museumcafé, de partijen, vergaderingen en evenementen, het is altijd weer anders. Ik heb fantastische collega’s en we zijn een hecht team, dat is voor mij ook belangrijk.

Kasteel de Haar vind ik het mooist in de winter als het gesneeuwd heeft. Ik ben namelijk dol op de kerst en werk heel graag mee op de Country & Christmas Fair. Voor mij is dat echt een super warme en gezellige tijd!

In mijn vrije tijd spreek ik vaak met vrienden af. Ik ben gek op reizen, er staan nog heel wat bestemmingen op mijn verlanglijstje.

Ik hoop u nog vaak te mogen begroeten bij Koetshuis de Haar!

Liefs, Kim