Eva van Klooster

Bedrijfsleider

Mijn naam is Eva van Klooster. Ik ben 26 jaar en geboren en getogen in Amsterdam. Nadat ik de hotelschool heb afgerond ben ik altijd operationeel in de horeca blijven werken. Nu werk ik alweer 9 jaar in de horeca en nog steeds met veel plezier.

Koetshuis de Haar is een veelzijdige locatie in een prachtige omgeving. Ik vind het dan ook een feestje om elke dag van de drukke stad naar deze sprookjesachtige locatie te mogen rijden. Het belangrijkste en tegelijkertijd het leukste aan mijn werk vind ik de contacten met de gasten. Ik probeer altijd te genieten van andermans geluk en voldoening.

We werken met een enthousiast jong team, waarbij de gastvrijheid hoog in het vaandel staat. We zullen er alles aan doen om te zorgen dat onze gasten met een tevreden gevoel het terrein verlaten.

Buiten mijn werk houd ik erg van gezelligheid. Borrelen met vrienden, bourgondisch eten en het bezoeken van een festival staan bovenaan mijn lijstje. Verder maak ik graag verre reizen, dus dat wil ik zeker nog vaker doen!

Geniet, en laat u verwennen bij Koetshuis de Haar!