Dieke van Wijk

Sales & Reserveringen

Mijn naam is Dieke van Wijk en ik werk sinds de winter van 2015 bij Koetshuis de Haar. Ik ben hier begonnen met mijn stage voor de Event Academie. Toen ik mijn stage had afgerond werd ik gevraagd of ik wilde blijven. Mijn antwoord was natuurlijk ja! Wie wil er nou niet werken op zo’n prachtige locatie als het Koetshuis? Inmiddels heb ik mijn studie afgerond en nu werk ik op kantoor samen met mijn leuke collega’s Claudia, Monique en Suzanne. Soms ben ik ook nog te vinden op de werkvloer.

Ik vind het ontzettend leuk dat ik nu alles van achter de schermen meemaak, dat ik soms ook op de partijen zelf mag staan en dat ik aanstaande bruidsparen help bij het organiseren van hun grote dag. Het leukste is dat geen reservering hetzelfde is. Iedereen heeft weer andere wensen. Het is een echte uitdaging om daar op in te spelen.

De fijnste en mooiste plek bij Kasteel de Haar vind ik de Rozentuin. Als ik van het Koetshuis naar het Tuynhuis wandel, loop ik hier altijd even doorheen. Het is echt sprookjesachtig.

In mijn vrije tijd ontdek ik graag nieuwe plekken. Dit varieert van andere landen tot voor mij nog onbekende steden in Nederland, maar ook nieuwe restaurantjes of winkeltjes.