Claudia Verhoeff

Sales & Reserveringen

Hallo, mijn naam is Claudia en ik ben sinds de start van het bedrijf, zo’n zeven jaar geleden, werkzaam bij Koetshuis de Haar. Mijn ervaring heb ik opgedaan met vier jaar werken in een conferentiehotel en negen jaar in de sales & marketing van het hotelwezen.

Ik houd ervan om te werken op een inspirerende locatie, de mooie omgeving van Kasteel de Haar geeft je elke keer weer nieuwe energie. Ik heb het bedrijf zien uitgroeien tot een professionele organisatie, die als prioriteit heeft het iedereen, zowel zakelijk als privé naar de zin te maken.

De combinatie met het kasteel en park van Kasteel de Haar, geeft ons de kans om prachtige feesten, bruiloften, maar ook bedrijfsuitjes, grote of kleine privéfeestjes te faciliteren. Het contact met de gasten in het voortraject daarvan, ervaar ik als uiterst plezierig. Het meedenken en uitwerken van ideeën is elke keer weer anders en daarom steeds weer uitdagend.

Met twee uitwonende studerende kinderen heb ik nu wat meer tijd voor mezelf. Ik doe aan yoga, loop twee keer in de week hard in clubverband, hou van culturele uitjes naar steden en musea, vakanties naar nieuwe bestemmingen en lees graag (leesclub). Verder wandel ik graag met mijn twee honden in de bossen en duinen.