Sprookjes van De Haar: Assepoester

Deze kerst logeren Assepoester en haar gemene stiefzussen bij Kasteel de Haar. Maar erg gezellig is het niet, want Assepoester moet de hele dag poetsen, dweilen, koken en opruimen. Ondertussen kijkt iedereen vol spanning uit naar het grote feest van de knappe prins. Want, wie houdt er nu niet van springen en dansen?

Op de dag van het feest mag de arme Assepoester niet mee van haar gemene stiefzussen. Maar dan komt er hulp uit onverwachte hoek…

Beleef het sprookje van Assepoester op De Haar

Een spannende speurtocht, een bezoek aan het kasteel én een wervelende live show: voor de negende editie van ‘Sprookjes van De Haar’ wordt het wereldberoemde sprookje van ‘Assepoester’ bewerkt tot een avontuur voor de hele familie. Maak het mee in de kerstvakantie!

Help, ontdek en speur mee

Het programma ‘Sprookjes van De Haar’ is geschikt voor alle vrolijke speurneuzen en sprookjesfans vanaf 3 jaar. De totale duur van het programma (inclusief kasteelbezoek, speurtocht en voorstelling) is circa 2 uur. In het kasteel vind je raadsels en aanwijzingen waarmee jij een rol kunt spelen in dit mooie sprookjesavontuur. Help, ontdek, speur mee en breng het avontuur van Assepoester en haar prins tot een goed einde. Aansluitend geniet je tijdens een spetterende sprookjesshow in de eeuwenoude Kapel van hilarische scènes. Zing samen met bijzondere personages mee met bekende liedjes en sluit jouw sprookjesavontuur af met een feestelijke finale waarbij de voetjes van de vloer gaan.

Ook op 1e en 2e Kerstdag!

Het programma vindt dagelijks plaats in de kerstvakantie – óók op 1e en 2e kerstdag – van 25 december 2019 t/m 5 januari 2020 (met uitzondering van 31 december en 1 januari). Laat je extra betoveren tijdens één van de Sprookjesavonden, een unieke kans om het prachtig verlichte De Haar en het park eens ’s avonds te bewonderen. Om de avond nóg magischer te maken, krijg je een betoverend cadeautje. De avondvoorstellingen zijn op vrijdag 27 december, zaterdag 28 december en zondag 29 december. Hiervoor is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meer informatie en tickets

Kijk op de website van Kasteel de Haar.